Dag van de Mantelzorg

Elk jaar is er op 23 juni de Dag van de Mantelzorg. Het is een dag waarop er extra aandacht is voor de meer dan 600 000 Vlamingen die mantelzorger zijn. Op de Dag van de Mantelzorg worden overal in Vlaanderen activiteiten georganiseerd. Mantelzorgers krijgen, in welke vorm dan ook, een welverdiende appreciatie voor wat ze doen.

Mantelzorgevent: Kom op Adem – 24/06/2023

Op zaterdag 24 juni organiseren we in samenwerking met Stad Mechelen en ELZ Mechelen – Katelijne het gratis event: Kom op Adem. Zet al je zorgen even opzij en kom luisteren naar lezingen, schrijf je in voor een workshop en geniet na met warm gezelschap.
Het event gaat door in de bibliotheek van Mechelen: Het Predikheren (Goswin de Stassartstraat 88, 2800 Mechelen)


Meer info

Online promotiemateriaal voor organisaties

Samen met jullie willen we zoveel mogelijk mantelzorgers bereiken. Daarom heeft Steunpunt Mantelzorg samen met de andere 5 erkende mantelzorgverenigingen promotiemateriaal ontwikkeld voor de Dag van de Mantelzorg 2023. Je kan het promotiemateriaal gebruiken om mantelzorgers uit jouw gemeente, stad of organisatie extra te waarderen. Het promotiemateriaal kan je gratis downloaden via deze website.

Initiatieven (2023)

Wil je weten wat Steunpunt Mantelzorg organiseert voor Dag van de Mantelzorg? Ontdek hier alle huidige en voorgaande activiteiten. Ook steden, gemeenten en organisaties organiseren steeds tal van initiatieven. 


activiteiten Dag van de mantelzorg

Blijf op de hoogte

Ben je nog geen lid en wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via deze link!
Hou op 23 juni de Facebookpagina van Steunpunt Mantelzorg zeker in de gaten voor meer acties omtrent de Dag van de Mantelzorg!

Heb je een vraag, wil je iets met ons delen of heb je een leuk idee? Contacteer ons dan via:
T: 078 77 77 97
M: info@steunpuntmantelzorg.be