Dag van de Mantelzorg

Elk jaar is er op 23 juni de Dag van de Mantelzorg. Het is een dag waarop er extra aandacht is voor de meer dan 600 000 Vlamingen die mantelzorger zijn. We roepen onze torenhoge waardering uit naar de vaak onzichtbare maar onmisbare krachten van de zorg. Het is een dag om het begrip mantelzorg dieper te verankeren in onze samenleving en zoveel mogelijk mensen hierover te informeren.

Op de Dag van de Mantelzorg worden overal in Vlaanderen verschillende activiteiten georganiseerd. Mantelzorgers krijgen, in welke vorm dan ook, een welverdiende appreciatie voor wat ze doen.

Online promotiemateriaal voor organisaties

Samen met jullie willen we zoveel mogelijk mantelzorgers bereiken. Daarom heeft Steunpunt Mantelzorg samen met de andere 5 erkende mantelzorgverenigingen promotiemateriaal ontwikkeld voor de Dag van de Mantelzorg. Je kan het promotiemateriaal gebruiken om mantelzorgers uit jouw gemeente, stad of organisatie extra te waarderen. Het promotiemateriaal kan je gratis aanvragen via deze website.

Initiatieven

Wil je weten wat Steunpunt Mantelzorg organiseert voor Dag van de Mantelzorg? Ontdek hier alle huidige en voorgaande activiteiten. Ook steden, gemeenten en organisaties organiseren steeds tal van initiatieven. 

Blijf op de hoogte

Ben je nog geen lid en wil je onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via deze link!
Hou op 23 juni de Facebookpagina van Steunpunt Mantelzorg zeker in de gaten voor meer acties omtrent de Dag van de Mantelzorg!

Heb je een vraag, wil je iets met ons delen of heb je een leuk idee? Contacteer ons dan via:
T: 02 515 04 42
M: info@steunpuntmantelzorg.be