Aanbod op afstand

Om mantelzorgers te blijven ondersteunen, hebben we de laatste tijd alternatieve manieren voorzien om mantelzorgers te blijven ondersteunen en inspireren. Ook op afstand.

Mantelzorgpodcast

Beluister de mantelzorgpodcast van Steunpunt Mantelzorg. Mantelzorgers vertellen over de zorg die ze opnemen, ook in tijden van corona. We wisselen tips uit met ervaringsdeskundigen en met professionele zorgverleners.

Je kan onze infosessies voor mantelzorgers en organisaties blijven volgen. De sessies worden online aangeboden. Wil je graag een infosessie meevolgen? Hou dan zeker onze kalender in de gaten!

Mantelzorgers staan onder druk door corona. Wij delen mantelzorgtips van en voor mantelzorgers. Hoe gaan zij om met de situatie? Waar halen ze moed uit?

Ben je een liefhebber van het geschreven woord? Laat met een mantelzorgbrief weten dat je aan elkaar denkt. Ga aan de slag met onze inspiratiebommetjes en downloadbaar briefpapier.

 

Je kan af en toe wel een helpende hand gebruiken, maar je weet niet goed hoe je hulp kan vragen? Vind je het moeilijk om die eerste stap te zetten? Lees onze tips voor hulp vragen.

Samen met Coponcho ontwikkelden we een infographic met informatie over rouwverwerking.

Vind je niet de informatie die je zoekt? Natuurlijk blijven we voor jou graag in contact via volgende manieren:

Aarzel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

Volg ons op Facebook

Like en volg ons op onze Facebook-pagina en blijf zo op de hoogte over alle nieuws over mantelzorg. Zo willen we mensen in een online community samenbrengen.