Mantelzorgblog

Gedicht

Karin Vennenman schreef een mooi gedicht waarin ze een ode brengt aan mantelzorgers.

Interview met buurtcoach Jordy

Jordy is als buurtcoach een aanspreekpunt voor mantelzorgers en buurtbewoners uit Deinze. Hij vertelt hoe hij mantelzorgers bereikt, welke activiteiten hij organiseert en hoe je als organisatie mantelzorgers kan benaderen.

Wat is voor jou belangrijk?

Binnenkort nemen we ons beleid grondig onder de loep. Jouw mening is hierbij van belang. Help jij graag mee onze werking meer af te stemmen op jouw noden en wensen?

Memorandum

Er is dringend nood aan een beter regelgevend kader om mantelzorgers te ondersteunen en erkennen. In dit persbericht geven we onze voorstellen.

Knelpuntennota mantelzorgverenigingen

Elk jaar krijgen we de opdracht om, samen met de andere erkende mantelzorgverenigingen, een knelpuntennota op te stellen en te publiceren. Dit is een rapport waarin de belangrijkste en meest gesignaleerde problemen, aangegeven door mantelzorgers en zorgvragers, samengevat staan. Hoe gaan we te werk? We trachten via verschillende kanalen informatie te verzamelen. We gaan op…

Juliette Van Espen: mijn gedicht over dementie

ELEGIE. Het doet zo’n pijnals we samen zijnen je me niet meer kent,of niet weet wie of waar je bent. Dat maakt me zo triest en machteloos boosen dan word ik soms zo wanhopig moedeloos.Want jij bent jij niet meeren dat doet zo’n zeer. Je loopt aarzelend en krom.Je vindt jezelf dom,omdat er vanalles niet…

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Nieuwsbrief

Bekijk hier de nieuwsbrieven van Steunpunt Mantelzorg.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

“We weten pas hoe sterk we zijn wanneer we sterk moeten zijn.”

#mantelzorgwijsheid