Registreer je activiteit voor de Dag van de Mantelzorg

Dag van de Mantelzorg 2023

Op 23 juni is het de Dag van de Mantelzorg. We merken al heel wat enthousiasme bij organisaties (zoals steden, gemeenten, bedrijven, lokale dienstencentra, VZW’s…) om activiteiten uit te rollen in kader van de Dag van de Mantelzorg.  En daar worden wij alleen maar gelukkig van!

We helpen deze organisaties dan ook graag om hun evenementen en activiteiten mee te verspreiden en in de aandacht te zetten via onze kanalen. Dus: aan alle organisaties: organiseer je een ontbijt, een koffie -en taartmoment, een netwerkdag voor mantelzorgers, geef je een infosessie of organiseer je een mantelzorgcafé? Geef het dan zeker door aan ons en we helpen bij de promo van de activiteit(en).

Je kan je activiteit doorgeven via volgende link: