Podcast: mantelzorg, van onschatbare waarde

๐‹๐ฎ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐ง๐š๐š๐ซ de ๐ญ๐ฐ๐ž๐ž๐๐ž ๐ฉ๐จ๐๐œ๐š๐ฌ๐ญ van ๐Œ๐ข๐ง๐ญ๐ฎ๐ฌ

Mantelzorg, van onschatbaare waarde.

Welzijnsvereniging Mintus lanceerde zijn tweede podcast. Naar aanleiding van de Dag van de Mantelzorg, op woensdag 23 juni, nodigden zij Naomi De Bruyne, coรถrdinator van Steunpunt Mantelzorg en mantelzorger Paul Schalembier uit om te praten over mantelzorg.
ย 
Mantelzorgers bieden zorg – groot en klein – aan mensen met wie men een sterke persoonlijke band heeft. En ze zijn met heel veel: zowat 600.000 in Vlaanderen. In deze podcast gaan ze dieper in op de zorg, de voldoening die men eruit haalt, maar ook de zorgen en obstakels die er soms bij horen, รฉn de steun die onder meer het Brugs Netwerk Mantelzorg aan deze mensen geeft. Broodnodige steun, want hun inzet is van onschatbare waarde.
ย 

Je kan deze boeiende podcast beluisteren via:
Spotify
Youtube